Perunakastikkeessa paistettuja kanapaloja, tyydyttävää ja sopii hyvin riisin kanssa
2023/05/09

Tänään tarjoamme sinulle herkullisen kastikkeellisen kanan ja perunoiden reseptin, joka on suosittu niin aikuisten kuin lastenkin keskuudessa. Kana on mehevää ja perunat ovat pehmeitä. Tämä ruokalaji tyydyttää napostelunhalun ja sopii hyvin riisin tai leivän kanssa. Kokeile sitä heti!

Ainekset:1 kanankoipi,1 peruna,2 ruokalusikallista keltaista soijakastiketta,1 teelusikallinen suolaa,Riittävästi ruokaöljyä,Vihreää sipulia maun mukaan,2 ruokalusikallista riisiviiniä

Valmistusohjeet:

Pese kanankoipi ja leikkaa se paloiksi. Kuori peruna ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Huuhtele perunat vedessä noin 10 minuutin ajan poistaaksesi ylimääräisen tärkkelyksen. Leikkaa myös vihreä paprika paloiksi ja laita se odottamaan.

Kuumenna paistinpannu ja lisää sopiva määrä ruokaöljyä. Lisää vihreä sipuli ja kananpalat pannulle ja sekoita hetki. Lisää kaksi ruokalusikallista keltaista soijakastiketta ja sekoita, kunnes kanapalat kiristyvät. Lisää sitten perunapalat ja jatka sekoittamista.

Lisää 2 ruokalusikallista riisiviiniä ja tarpeeksi vettä. Kiehauta seos suurella lämmöllä ja anna sen hautua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää vihreä paprika ja jatka hautumista 2 minuuttia. Lopuksi, kiehauta seosta suurella lämmöllä, kunnes kastike paksunee.

AD
Artigo