Kylmäsavustettua simpukkaa sekoitettuna, liha on mehukasta ja mehukasta
2022/11/07

Nouta-kastikkeella maustettu kylmä kampasimpukka-salaatti on todella ruokahalua herättävä. Jokainen kampasimpukka on mehukas ja herkullinen, eikä lainkaan kalaisen makuinen. Tämä ruokalaji tekee suuren vadillisen herkkua!

Kampasimpukan käsittely:

Laita kampasimpukat kulhoon ja ripottele niihin kaksi ruokalusikallista suolaa. Täytä kulho vedellä ja anna kampasimpukoiden liota 20 minuuttia, jotta ne pääsevät eroon hiekasta. Huuhtele kampasimpukat hyvin.

Laita pottiin kevätsipuli, inkivääri ja riisiviini. Kiehauta vesi ja lisää kampasimpukat pottiin. Keitä niitä, kunnes kuoret avautuvat kokonaan. Nosta kampasimpukat pois vedestä ja huuhtele kylmällä vedellä. Tämä vaihe on erittäin tärkeä. Pelkkä liotus ei poista hiekkaa kokonaan. Poista puolet kuorista leikkaamalla.

Kastikkeen valmistus:

Laita kulhoon hienonnettua chiliä ja valkosipulia. Lisää sitten paahdettua seesamia, hienoa chilijauhetta ja karkeaa chilijauhetta, kumpaakin yksi ruokalusikallinen.

Kuumenna pannulla öljyä ja kaada se kolmessa erässä kulhoon, sekoita hyvin joka kerran jälkeen välttääksesi chilin palamisen.

Lisää kulhoon kolme ruokalusikallista vaaleaa soijakastiketta, kaksi ruokalusikallista riisiviinietikkaa, yksi ruokalusikallinen osterikastiketta ja yksi ruokalusikallinen kanaliemijauhetta. Sekoita hyvin ja ripottele seos kampasimpukoiden päälle.

AD
Artigo