Kylmäpuristettua öljyssä marinoitua soijapapukalvoa, maku on kevyt ja ravitseva
2023/05/19

Öljyssä haudutettu soijapalakastike on mieto ja ravitseva, erittäin maukas ja täynnä makua. Valmistus on myös erittäin yksinkertaista. Alla on valmistusohjeet.

Liota soijapalaa kylmässä vedessä kaksi tuntia. Kiehauta vettä kattilassa ja lisää muutama tippa ruokaöljyä. Lisää soijapala kiehuvaan veteen ja kääntele nopeasti. Nosta soijapala pois vedestä ja anna sen jäähtyä. Leikkaa se sitten ohuiksi suikaleiksi.

Raasta porkkana ja kurkku ohuiksi suikaleiksi. Voit käyttää niitä koristeeksi. Hienonna valkosipuli ja hienonna hieman korianteria. Kiehauta myös porkkanasuikaleita vedessä noin 20 sekuntia.

Aseta valkosipuli lautaselle ja kaada päälle kuumaa öljyä tuomaan valkosipulille aromia. Lisää sitten 2 ruokalusikallista etikkaa, puoli ruokalusikallista suolaa, puoli ruokalusikallista sokeria, ruokalusikallinen osterikastiketta, ruokalusikallinen soijakastiketta ja ruokalusikallinen chilikastiketta. Sekoita hyvin.

Tämä öljyssä haudutettu soijapala on niin herkullista, että sen tuoksu leviää kauas. Pelkästään sen katsominen saa veden herahtamaan kielelle. Se on raikas, herkullinen, sopii hyvin juoman tai riisin kanssa, ja se on virkistävä ja suosittu perheen keskuudessa.

AD
Artigo