Hapankaalia haudutettuna porsaanlihan kanssa, pehmeää ja täynnä makua
2022/09/06

Hapankaali-haudutettu possu on happaman mausteinen ruokalaji, jossa possu kypsyy pehmeäksi ja maukkaaksi. Se sopii erinomaisesti riisin kanssa nautittavaksi! Jos aika tuntuu liian pitkältä, voit käyttää riisinkeitintä hauduttamiseen. Ensiksi paista possu pannulla, sitten siirrä se riisinkeittimeen ja lisää kiehuvaa vettä. Lisää hapankaali vasta kun ruoka on melkein valmis ja anna sen hautua viisi minuuttia.

Ainekset: Possunrasva, hapankaali, tähtianis, kaneli, laakerinlehti, kevätsipuli, inkivääri, valkosipuli, kuivattu chili.

Valmistusohjeet:

Leikkaa possunliha paloiksi ja keitä niitä kylmässä vedessä. Lisää keittoon kevätsipuli, inkivääri ja riisiviini poistamaan veren vaahto. Nosta liha vedestä ja huuhtele huolellisesti.

Lämmitä pannu ilman öljyä ja paista possunrasvaa, kunnes se sulaa. Siirrä rasva sivuun ja pidä sitä varalla.

Sulata sokeri pannulla ja lisää sitten lihapalat pannulle paistamaan, kunnes ne saavat väriä. Lisää 2 ruokalusikallista vaaleaa soijakastiketta, 1 ruokalusikallinen tummaa soijakastiketta ja 1 ruokalusikallinen osterikastiketta. Paista, kunnes ainekset sekoittuvat hyvin.

Lisää sopiva määrä kiehuvaa vettä, tähtianis, kaneli, laakerinlehti, kuivattu chili, valkosipuli ja hapankaali. Kypsennä miedolla lämmöllä noin 50 minuuttia, kunnes liha on kypsää ja kastike sakeutunut. Tarjoile ruoka riisin kanssa.

AD
Artigo