Höyrytettyä okraa ja riisinuudelia, ravitsevaa ja kevyttä, ei tule liian täyttäväksi
2022/06/07

"Aloevera steamed vermicelli with okra" on yksi helpoimmista tavoista nauttia okrasta. Se on raikas, terveellinen ja herkullinen, ja kun kokeilet sitä kerran, sinäkin rakastut okraan.

Valmista ensin vermiselli: Laita kourallinen vermiselliä lämpimään veteen likoamaan 10 minuutiksi. Leikkaa sitten liotetut vermisellit sopivan mittaisiksi paloiksi. Pese okrat ja poista kannat, halkaise ne keskeltä ja leikkaa kaksi okraa renkaiksi. Leikkaa myös hieman punaista paprikaa renkaiksi, jotta saat koristeltua ruokalajin.

Asettele leikatut okrat lautaselle. Levitä vermisellit tasaisesti okrojen päälle. Koristele lautanen okra- ja paprikarenkailla.

Kiehauta vesi kattilassa ja aseta höyrytysritilä päälle. Kun vesi kiehuu, laita okrat ritilälle ja höyrytä niitä 10 minuuttia, kunnes okrat ja vermisellit ovat kypsiä.

Hienonna valkosipulia ja inkivääriä kulhoon. Lisää sitten 20 g höyrytettyjen kalakastiketta, 10 g vaaleaa soijakastiketta, ripaus suolaa, 1 g kanaliemijauhetta ja hieman sokeria. Lisää hieman lämmintä vettä seoksen liuottamiseksi ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi.

Ota höyrytetyt okrat pois höyrystimestä ja valuta ylimääräinen neste pois. Kaada valmistettu kastike tasaisesti höyrytettyjen okrien päälle.

Kuumenna öljyä pannulla ja lisää 5 g osterikastiketta. Sekoita öljy hyvin osterikastikkeen kanssa. Kun öljy on lämmennyt noin 70% kuumaksi, kaada se valmistetun kastikkeen päälle, jotta se saa maukasta aromia. Tämän jälkeen aloevera-steamed vermicelli with okra -annos on valmis.

AD
Artigo