Hienonnettu liha ja tofusilmiöt, keitto on raikas ja maukas
2021/12/06

Erinomainen ruokalaji, joka lämmittää lapsen mieltä ja vatsaa, on jauhelihalla täytetty tofupata. Raaka-aineet ovat yksinkertaisia ja valmistusohjeet helppoja, mutta lopputulos on silti herkullinen ja maistuva.

Tarvitset vanhaa tofua, babypinaattia, mungpasta-nuudeleita, sianlihaa, kevätsipulia, inkivääriä, kuivattuja chiliä, ruokaöljyä, riisiviiniä, osterikastiketta ja vaaleaa soijakastiketta.

Pese ja kuivaa sianliha ja hienonna se sitten jauhelihaksi. Pese vanha tofu ja leikkaa se 1 cm paksuisiksi paloiksi. Pese babypinaatti ja leikkaa se sitten karkeiksi suikaleiksi. Kuumenna pannu ja lisää siihen öljyä. Paista tofupalat molemmin puolin kullanruskeiksi ja siirrä ne sitten syrjään odottamaan.

Asettele babypinaatti pataan, lisää päälle mungpasta-nuudelit ja laita paistetut tofupalat päällimmäiseksi. Mausta suolalla ja vaalealla soijakastikkeella. Kaada sopiva määrä kiehuvaa vettä pataan ja hauduta miedolla lämmöllä hetken aikaa.

Kuumenna pannu ja lisää siihen öljyä. Paista kevätsipulia, inkivääriä ja kuivattua chiliä hetki, kunnes ne tuoksuvat hyviltä. Lisää sitten jauheliha ja paista se kypsäksi. Lisää joukkoon riisiviini, vaalea soijakastike ja osterikastike. Sekoita hyvin ja kaada sopiva määrä vettä kattilaan. Kiehauta seos ja kaada se sitten tofupalojen päälle pataan. Jatka hautumista vielä 10 minuuttia ja ripottele päälle kevätsipulia ennen tarjoilua.

AD
Artigo