Paistettua mustekalaa, lisää yksi lusikallinen, se on erittäin upeaa
2022/05/06

Tämä on todella herkullinen tapa valmistaa mustekalaa, ja lisäämällä yksi lusikallinen tomaattikastiketta se maistuu vielä paremmalta! Kotona olevat lapset rakastavat sitä todella paljon, se on paljon herkullisempaa kuin tavallinen paistettu mustekala. Kokeile sitä!

Ainekset: Mustekala, vihreä ja punainen paprika, sipuli, valkosipulimurska, kevätsipuli.

Kastike: Yksi lusikallinen vaaleaa soijakastiketta, yksi lusikallinen osterikastiketta, puoli lusikallista tummaa soijakastiketta, yksi lusikallinen tomaattikastiketta, hieman sokeria. Sekoita hyvin ja laita sivuun odottamaan.

Leikkaa mustekala viipaleiksi ja laita se kiehuvaan veteen, lisää joukkoon riisiviiniä ja inkivääriä. Keitä mustekalaa hetki, nosta se sitten pois vedestä ja valuta.

Kuumenna pannulla öljyä ja paista valkosipulimurskaa ja kevätsipulia. Lisää vihreä ja punainen paprika ja sipuli pannulle ja paista niitä muutama minuutti.

Lisää pannulle paistettu mustekala ja sekoita hyvin. Kaada päälle kastike ja jatka sekoittamista, kunnes kaikki ainekset ovat tasaisesti sekoittuneet. Mustekalaa ei tarvitse keittää vedessä liian kauan, riittää noin minuutti. Koko valmistusprosessi tehdään korkealla lämmöllä, eikä se vaadi pitkää paistamisaikaa, sillä mustekala kypsyy nopeasti.

AD
Artigo